Termékek

Termékeink széles skálát fednek le az uszodatechnika területén. Az medence gépészetéhez használt szivattyúkon, szűrőkön és csöveken/idomokon túl, három kategóriába tudjuk besorolni az általunk gyártott és/vagy forgalmazott elemeket, játékokat.

 1. Medence elemek
  Egy medence üzemeltetésekor elsődleges szempont a medence tisztántartása. Ehhez szükség van a már korábban említett szivattyúkra, szűrőkre (homokszűrő, diatómaföldes szűrő) valamint a keringető csőhálózatra, de akár befuvókra, skimmerekre, ürítő zsompra, uszodai rácsra és medencevilágításra is. Nem szabad megfeledkezni a megfelelő vegyszerek használatáról és az adagoló berendezésükről sem. Nálunk mind klór hatóanyagú mind klórmentes vegyszerek is elérhetőek. A fent felsorolt elemek típusa, mérete és mennyisége medencénként változó, egyedi ajánlatunkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.
   
 2. Élményelemek
  A pihenés és kikapcsolódás elősegíthető különböző élményelemek beépítésével. Ezek is rendkívül változatos igény szerint alakítható méretben és alakban rendelhetőek tőlünk. Két fő csoportjuk a víz (hidromasszázsok) és a légbefúvású elemek (pezsgőfürdők), de megkülönböztethető tőlük egy harmadik csoport, amiben nagy tömegű vizet mozgatunk egyszerre, ilyen például a hullámmedence hullámgépe, vagy a lassúfolyó és a sodrófolyosó mozgató befúvói.
   
 3. Játékok
  Nem szabad megfeledkeznünk a gyerekek szórakozásáról sem. Portfóliónk tartalmaz különböző méretű és alakú csúszdákat, komplett vízi játszóteret, a legváltozatosabb állat alakú spriccelős és száraz elemeket, vízi pisztolyokat és vízágyúkat. Igényei szerint egyedi ajánlatunkról szintén érdeklődjön nálunk e-mailben.

Kizárólagos forgalmazóként képviseljük a kanadai EMPEX WATER TOYS céget és értékesítjük a teljes gyártmánypalettájukat, valamint viszonteladóként a holland AQUA DROLICS termékei is megtalálhatóak kínálatunkban.

Kérjük, tekintse meg galériánkat, melyből a fent említett termékeinkből szemezgettünk néhányat, de nem fedi le a teljes kínálatunkat.