Villamos erősáramú kivitelezés

A Dialcont Kft.  indulásakor elsősorban távközlési helyi- és optikai hálózatok tervezését és kivitelezését végezte az ország egész területén. Napjainkban a cég fő tevékenysége a kis-, közép és nagyfeszültségű kábelhálózatos, kommunális és ipari energiaellátások, ipari folyamatok működtetésének és szabályozásának tervezése és kivitelezése. Az elmúlt években cégünknek kiemelkedő szerepe volt Komárom-Esztergom megye közvilágítási rekonstrukciójának megvalósításában.

Fő megrendelőnk az E.ON Hungária Zrt., melynek évek óta minősített beszállítói vagyunk.

Fennállásunk óta a projektek során nagyszámú 0,4 kV-os és 20 kV-os föld alatti, és feletti hálózatot építetünk ki és láttunk el transzformátor állomásokkal, védelmi fázisjavító és irányítástechnikai berendezésekkel. Tevékenységi körünk az utóbbi időben 120/35/20/10kV-os alállomásokban végzett rekonstrukciós és új építési, tervezési munkákkal is bővült.

Tervezőirodánk fő tevékenysége  elosztóhálózatok ( kábeles, légvezetékes ), transzformátor állomások kiviteli tervezése, vezetékjogi engedélyeztetése,

áramszolgáltató hálózatainak rekonstrukciós terveinek készítése

  • magánvezetékek/kábelek, transzformátor állomások terveinek elkészítése, engedélyeztetése
  • közvilágítási hálózatok tervezése, energia megtakarítás céljából történő átalakítása

valamint támogatja a  villamos kivitelezés munkáját.

A villamos tervezéssel és kivitelezéssel kapcsolatos munkákat is a szükséges tapasztalattal, végzettséggel, engedélyekkel rendelkező szakembereink végzik.